Select Page

CONCEPT | ONTWERP | ANIMATIE

Product presentaties, TV commercials, Advertising, 3D Printing

Freelancer voor visuals en animatie

CONCEPT | ONTWERP | ANIMATIE
Product presentaties, TV commercials, Advertising, 3D Printing

3D ARTWORK  OP MAAT

Product visuals & animatie

CONCEPT | ONTWERP | ANIMATIE

Menno van Dijk

Hoi, Mijn naam is zoals je zult raden Menno van Dijk. Momenteel woonachtig in Zuid Holland en werk al meer dan 25 jaar als zelfstandig freelancer op het gebied van visualisatie, animatie en presentaties voor bedrijven en reclame bureau’s.
Ooit ben ik begonnen met 3D Studio Max voor visualisatie en animatie projecten. Omdat het veelal zittend werk is heb ik 10 jaar later een uitstap gemaakt richting cameraman en DOP werk. Dit was een super leuke tijd en heb veel videoclips, bedrijfsfilms en corporate films gedraaid. Maar omdat het bloed toch kruipt waar het niet gaan kan, ben ik na 3 jaar film werk weer terug achter een werkstation voor 3D animatie Post productie en alles daaromheen.
Zo maak ik veelal gebruik van de sterke punten van meerdere applicaties om tot het resultaat te komen. Denk hierbij aan ZBrush, 3DsMax, Cinema 4D, Fusion 360, Photoshop en After Effects. Dit houdt je niet alleen scherp, maar de ervaring die je opdoet in het ene project, neem je ook mee naar iedere nieuw project. Een kleine greep uit animatie en visualisatie projecten is terug te vinden in mijn showreel.

Waarvoor ben ik in te huren?

  • Creatief werk op het gebied van 3D modeling, 3D animatie, en of visualisaties voor retail en marketing.

  • Artists Impressions

  • Game Design
  • Concept artwork

  • Product ontwikkeling

    Belangrijkste factoren; ‘creatie’, ‘innovatie’ en ‘kwaliteit’.

Wij werken met veel plezier al jaren samen met Menno aan Motion Graphics projecten. Als geen ander is Menno in staat een opdracht om te zetten naar het beste eindresultaat. Men kan snel schakelen waardoor de samenwerking soepel verloopt.

Carla Senf

Unit Leader, BSUR Factory

Ik heb Menno leren kennen als een creatieve geest die ook praktisch met je mee kan denken. Menno is plezierig om mee samen te werken en ik zou hem zeker aanbevelen.

Anne Martine Kruisinga

Eigenaar, AmaiAmai

Ik werk al jaren met Menno. Alles wat ik bedenk kunnen zij maken in een zeldzaam goeie kwaliteit, 3D, animatie, film, graphics etc. Flexibel, snel, creatief en waar voor je geld daarvoor moet je bij Menno zijn…en daarnaast is het gewoon een superaardige gast!

Geoffrey van Gerven

Eigenaar, MarComeleon

De kwaliteit spreekt voor zich. Menno is open en leuk mens met passie voor zijn werk. Ik vind het daarom extra leuk om in de concept fase al te brainstormen, mijn ideeën worden er alleen maar beter van.

Steven de Lira

FutureFit platform

software WAAR IK MEE WERK:

3DsMax

Plugins:
Ornatrix
Forest Pack Pro
RailClone
Max2AE
Bones Pro
Unwrella
FlatIron
Phoenix FD
V-Ray
RedShift 3D

Blender 3D

Cinema 4D R23

Plugins:
X-Particles 4
Cycles4D
RedShift 3D
Turbulence FD

Overig

Zbrush
3D Coat
Rizom UV
Fusion
Adobe Creative Cloud (After Effects, Premiere Pro, Photoshop, Illustrator, Lightroom)
Autodesk Fusion 360
Blender 3D
Substance Painter
RealFlow 2015
Modo 12
Unity3D

contact

Neem gerust contact met me op over eventuele projecten